Σύναξη Νέων Παλαιοχωρίου

Ποιοι είμαστε - Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο ιστολόγιο

Ἐγώ εἰμι ἡ ἄμπελος ἡ ἀληθινή, καὶ ὁ πατήρ μου ὁ γεωργός ἐστι. 

Ποιοι είμαστε:

Η "Ορθόδοξη Επανάσταση" είναι ένα ιστολόγιο που δημιουργήθηκε από δύο Ορθόδοξους Χριστιανούς με σκοπό να αναλύσουν και να εξετάσουν διάφορα θέματα που συνάδουν με την Ορθοδοξία αλλά και να δώσουν απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που απασχολούν την ανθρωπότητα ανά τους αιώνες. Εδώ λοιπόν δημοσιεύουμε άρθρα και ειδήσεις σχετικά με την Ορθόδοξη Εκκλησία, τις αιρέσεις, τον αθεϊσμό, τις μεταστροφές προς την Ορθοδοξία, τα Θρησκευτικά σαν μάθημα και σαν θέμα και γενικότερα ό,τι αφορά στην Ορθοδοξία αλλά και την επικαιρότητα. Η "Ορθόδοξη Επανάσταση" δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2018.

Κανόνες:

Απαραίτητος κανόνας για την συμμετοχή στο παρόν ιστολόγιο ειναι η Ορθόδοξη Πίστη στην Αγία Τριάδα και η χρήση αληθινού λογαριασμού google. Ο πρώτος κανόνας είναι απαράβατος προκειμένου να υπάρχει κοινή βάση στις συζητήσεις μας, και ο δεύτερος για να αλληλεπιδρούμε με ανθρώπους που είτε ενδιαφέρονται για την Ορθοδοξία, είτε έχουν απορίες και που έχουν ΜΟΝΟΝ αγνές προθέσεις όπως οι δύο προαναφερθείσες. Η χρήση δύο ή παραπάνω λογαριασμών από το ίδιο μέλος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά και θεωρείται αδικαιολόγητη. Η ανωνυμία που σας προσφέρει το διαδίκτυο μπορεί να "σπάσει" χάρη στις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία στους διαχειριστές αλλά και στις αρμόδιες αρχές. Χρήστης που διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιεί παραπάνω από έναν και πάνω απ' όλα γνήσιο λογαριασμό θα αποκλείεται από το ιστολόγιο. 

Τα σχόλια στις αναρτήσεις και στις σελίδες του παρόντος ιστολογίου οφείλουν να διακατέχονται από ΚΟΣΜΙΟ περιεχόμενο, όπως αναφέρεται και στο μήνυμα της φόρμας σχολίων. Διαφορετικό περιεχόμενο από αυτό που αναγράφεται στην φόρμα σχολιασμού θα διαγράφεται άνευ προειδοποίησης. 

Ο σχολιασμός ενδέχεται σε ορισμένα άρθρα ή σε ορισμένες σελίδες να έχει απενεργοποιηθεί από τους διαχειριστές προς αποφυγή βανδαλισμού και χυδαιολογίας από κακόβουλους χρήστες που πιθανόν διαφωνούν με το περιεχόμενο των εν λόγω άρθρων ή σελίδων της "Ορθόδοξης Επανάστασης".

Όλα τα σχόλια περνούν από έγκριση προτού δημοσιευθούν, όπου διενεργείται λεπτομερής επεξεργασία του περιεχομένου τους για να αποφευχθούν περιστατικά ανάλογα με τα προαναφερθέντα. 

Άρθρα, εικόνες και κανόνες αναδημοσίευσης: 

Τα άρθρα που προέρχονται από άλλες ιστοσελίδες ή άλλα ιστολόγια φέρουν ΠΑΝΤΑ στο τέλος την πηγή αναδημοσίευσής τους. Ωστόσο, η αναδημοσίευση άρθρων από την "Ορθόδοξη Επανάσταση" επιτρέπεται ΜΟΝΟ κατόπιν αναφοράς της πηγής προέλευσης του εκάστοτε άρθρου. Σε περίπτωση που κάποιο άρθρο βρίσκεται στο παρόν ιστολόγιο και αποτελεί προϊόν αναδημοσίευσης, ο τρίτος που πραγματοποιεί αναδημοσίευση οφείλει να αναφέρει στο τέλος (ή στην αρχή του κάθε άρθρου) την πηγή της αρχικής προέλευσης και στη συνέχεια την πηγή της δευτερεύουσας.

Οι περισσότερες εικόνες που χρησιμοποιούμε προέρχονται από αναζήτησή μας στο διαδίκτυο. Η πηγή της εικόνας δεν αναφέρεται για αισθητικούς λόγους. Εάν ωστόσο ο κάτοχος μίας (ή περισσοτέρων εικόνων) που βρίσκεται σε ανάρτηση του παρόντος ιστολογίου επιθυμεί την αναφορά της Πηγής της εικόνας ή ακόμα και την διαγραφή της από το ιστολόγιο, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στα email που αναφέρονται στον σύνδεσμο "Επικοινωνία" κάτω από την εικόνα της κεφαλίδας.

Σημαντική διευκρίνιση:

Με την συμμετοχή σας (ακόμη και με τον σχολιασμό άρθρων - σελίδων) στο παρόν ιστολόγιο προσυπογράφετε και δηλώνετε αυτομάτως ότι συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους. Σε περίπτωση που διαφωνείτε ακόμη και με ΕΝΑΝ (1) από τους παραπάνω κανόνες, είναι αρκετό για να ΜΗΝ αλληλεπιδράσετε με την "Ορθόδοξη Επανάσταση".

Για την εγγραφή:

Με την εγγραφή σας στην υπηρεσία λήψης emails για κάθε νέα δημοσίευση, υπό την αιγίδα της υπηρεσίας feedburner, αλλά και με την ένταξή σας στον κατάλογο αναγνωστών συμφωνείτε επίσης με ΟΛΟΥΣ τους παραπάνω κανόνες. Η επιλογή των κουμπιών "submit" και "παρακολούθηση" σημαίνει την συναίνεσή σας στους παραπάνω όρους. 

Για τους παραβάτες:

Οι διαχειριστές σε περίπτωση που εντοπίσουν παραβατική συμπεριφορά, διατηρούν κάθε δικαίωμα να αποκλείσουν οριστικά από την "Ορθόδοξη Επανάσταση" τον παραβάτη, ανά πάσα στιγμή άνευ προειδοποίησης. 

Τροποποίηση:

Οι διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν τους άνωθεν όρους ανά πάσα στιγμή άνευ προειδοποίησης. Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ανάγνωση των όρων χρήσεως του ιστολογίου "Ορθόδοξη Επανάσταση" θα βοηθήσει στην αποφυγή της παράβασης των τροποποιημένων κανόνων. 


Εκ της διαχείρισης